e-Screen XTX

Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Legamaster XTX 86 inch UHD

  Met de Legamaster XTX-8600 in UHD is het makkelijker dan ooit om met partners, klanten en collega’s over de hele wereld te communiceren. Dit all-in-one touchscreen van topkwaliteit heeft, naast de gebruikelijke touchscreenfuncties voor presenteren en content delen ook geïntegreerde HD groothoekcamera’s, een microfoon en luidsprekers die speciaal ontworpen zijn voor video conferencing.

  Meer informatie
  € 9.429,00

 2. Legamaster XTX 55 inch UHD

  Met de Legamaster XTX-5500 in UHD is het makkelijker dan ooit om met partners, klanten en collega’s over de hele wereld te communiceren. Dit all-in-one touchscreen van topkwaliteit heeft, naast de gebruikelijke touchscreenfuncties voor presenteren en content delen ook geïntegreerde HD groothoekcamera’s, een microfoon en luidsprekers die speciaal ontworpen zijn voor video conferencing.

  Meer informatie
  € 4.249,00

 3. Legamaster XTX 75 inch UHD

  Met de Legamaster XTX-7500 in UHD is het makkelijker dan ooit om met partners, klanten en collega’s over de hele wereld te communiceren. Dit all-in-one touchscreen van topkwaliteit heeft, naast de gebruikelijke touchscreenfuncties voor presenteren en content delen ook geïntegreerde HD groothoekcamera’s, een microfoon en luidsprekers die speciaal ontworpen zijn voor video conferencing.

  Meer informatie
  € 8.099,00

Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren