e-Screen STX

Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Legamaster e-Screen STX-8400 UHD

  Optimaal beeld onder alle lichtomstandigheden, perfecte leesbaarheid en een aangename touchervaring: de Legamaster e-Screen STX-8400 in UHD heeft het allemaal. Het touchscreen biedt een presentatie-ervaring van wereldklasse voor elke situatie. Door de volledig metalen behuizing is het scherm zeer geschikt voor dagelijks, intensief gebruik.

  Meer informatie
  € 7.300,00

 2. Legamaster e-Screen STX-7500 UHD

  Optimaal beeld onder alle lichtomstandigheden, perfecte leesbaarheid en een aangename touchervaring: de Legamaster e-Screen STX-7500 in UHD heeft het allemaal. Het touchscreen biedt een presentatie-ervaring van wereldklasse voor elke situatie. Door de volledig metalen behuizing is het scherm zeer geschikt voor dagelijks, intensief gebruik.

  Bekijk pdf

  Meer informatie
  € 5.155,00

 3. Legamaster e-Screen STX-6510

  Optimaal beeld onder alle lichtomstandigheden, perfecte leesbaarheid en een aangename touchervaring: de Legamaster e-Screen STX-6510 heeft het allemaal. Het touchscreen biedt een presentatie-ervaring van wereldklasse voor elke situatie. Door de volledig metalen behuizing is het scherm zeer geschikt voor dagelijks, intensief gebruik.

  Meer informatie
  € 3.260,00

 4. Legamaster e-Screen STX-5810

  Optimaal beeld onder alle lichtomstandigheden, perfecte leesbaarheid en een aangename touchervaring: de Legamaster e-Screen STX-5810 heeft het allemaal. Het touchscreen biedt een presentatie-ervaring van wereldklasse voor elke situatie. Door de volledig metalen behuizing is het scherm zeer geschikt voor dagelijks, intensief gebruik.

  Meer informatie
  € 2.110,00

Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren