e-Screen ETX

Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Legamaster e-Screen ETX 86 inch UHD

  Messcherpe, hoogkwalitatieve beelden in UltraHD resolutie: de kracht van de Legamaster ETX-8610! Dit touchscreen blinkt uit in beeldkwaliteit. Met de ingebouwde automatische helderheidssensor is een optimaal beeld onder alle lichtomstandigheden gegarandeerd. Het anti-reflectieglas (met coating) zorgt voor een duidelijke leesbaarheid en prettige touch-ervaring. Het gebruiksgemak van de Legamaster ETX-8600 wordt bovendien vergroot door de geavanceerde infrarood touchtechnologie.

  Meer informatie
  € 3.999,00

 2. Legamaster e-Screen ETX 75 inch UHD

  Messcherpe, hoogkwalitatieve beelden in UltraHD resolutie: de kracht van de Legamaster ETX-7510! Dit touchscreen blinkt uit in beeldkwaliteit. Met de ingebouwde automatische helderheidssensor is een optimaal beeld onder alle lichtomstandigheden gegarandeerd. Het anti-reflectieglas (met coating) zorgt voor een duidelijke leesbaarheid en prettige touch-ervaring. Het gebruiksgemak van de Legamaster ETX-7510 wordt bovendien vergroot door de geavanceerde infrarood touchtechnologie.

  Meer informatie
  € 2.999,00

 3. Legamaster e-Screen ETX 65 inch UHD

  Messcherpe, hoogkwalitatieve beelden in UltraHD resolutie: de kracht van de Legamaster ETX-6510! Dit touchscreen blinkt uit in beeldkwaliteit. Met de ingebouwde automatische helderheidssensor is een optimaal beeld onder alle lichtomstandigheden gegarandeerd. Het anti-reflectieglas (met coating) zorgt voor een duidelijke leesbaarheid en prettige touch-ervaring.

  Meer informatie
  € 1.999,00

Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren