Legamaster

Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Legamaster XTX 86 inch UHD

  Met de Legamaster XTX-8600 in UHD is het makkelijker dan ooit om met partners, klanten en collega’s over de hele wereld te communiceren. Dit all-in-one touchscreen van topkwaliteit heeft, naast de gebruikelijke touchscreenfuncties voor presenteren en content delen ook geïntegreerde HD groothoekcamera’s, een microfoon en luidsprekers die speciaal ontworpen zijn voor video conferencing.

  Meer informatie
  € 9.429,00

 2. Legamaster XTX 55 inch UHD

  Met de Legamaster XTX-5500 in UHD is het makkelijker dan ooit om met partners, klanten en collega’s over de hele wereld te communiceren. Dit all-in-one touchscreen van topkwaliteit heeft, naast de gebruikelijke touchscreenfuncties voor presenteren en content delen ook geïntegreerde HD groothoekcamera’s, een microfoon en luidsprekers die speciaal ontworpen zijn voor video conferencing.

  Meer informatie
  € 4.249,00

 3. Legamaster XTX 75 inch UHD

  Met de Legamaster XTX-7500 in UHD is het makkelijker dan ooit om met partners, klanten en collega’s over de hele wereld te communiceren. Dit all-in-one touchscreen van topkwaliteit heeft, naast de gebruikelijke touchscreenfuncties voor presenteren en content delen ook geïntegreerde HD groothoekcamera’s, een microfoon en luidsprekers die speciaal ontworpen zijn voor video conferencing.

  Meer informatie
  € 8.099,00

 4. Legamaster e-Screen STX 86 inch UHD

  Optimaal beeld onder alle lichtomstandigheden, perfecte leesbaarheid en een aangename touchervaring: de Legamaster e-Screen STX-8650 in UHD heeft het allemaal. Het touchscreen biedt een presentatie-ervaring van wereldklasse voor elke situatie. Door de volledig metalen behuizing is het scherm zeer geschikt voor dagelijks, intensief gebruik.

  Meer informatie
  € 5.699,00

 5. Legamaster e-Screen ETX 86 inch UHD

  Messcherpe, hoogkwalitatieve beelden in UltraHD resolutie: de kracht van de Legamaster ETX-8610! Dit touchscreen blinkt uit in beeldkwaliteit. Met de ingebouwde automatische helderheidssensor is een optimaal beeld onder alle lichtomstandigheden gegarandeerd. Het anti-reflectieglas (met coating) zorgt voor een duidelijke leesbaarheid en prettige touch-ervaring. Het gebruiksgemak van de Legamaster ETX-8600 wordt bovendien vergroot door de geavanceerde infrarood touchtechnologie.

  Meer informatie
  € 3.999,00

 6. Legamaster e-Screen STX 75 inch UHD

  Optimaal beeld onder alle lichtomstandigheden, perfecte leesbaarheid en een aangename touchervaring: de Legamaster e-Screen STX-7550 in UHD heeft het allemaal. Het touchscreen biedt een presentatie-ervaring van wereldklasse voor elke situatie. Door de volledig metalen behuizing is het scherm zeer geschikt voor dagelijks, intensief gebruik.

  Meer informatie
  € 4.399,00

 7. Legamaster e-Screen ETX 75 inch UHD

  Messcherpe, hoogkwalitatieve beelden in UltraHD resolutie: de kracht van de Legamaster ETX-7510! Dit touchscreen blinkt uit in beeldkwaliteit. Met de ingebouwde automatische helderheidssensor is een optimaal beeld onder alle lichtomstandigheden gegarandeerd. Het anti-reflectieglas (met coating) zorgt voor een duidelijke leesbaarheid en prettige touch-ervaring. Het gebruiksgemak van de Legamaster ETX-7510 wordt bovendien vergroot door de geavanceerde infrarood touchtechnologie.

  Meer informatie
  € 2.999,00

 8. Legamaster e-Screen STX 65 inch UHD

  Optimaal beeld onder alle lichtomstandigheden, perfecte leesbaarheid en een aangename touchervaring: de Legamaster e-Screen STX-6550 heeft het allemaal. Het touchscreen biedt een presentatie-ervaring van wereldklasse voor elke situatie. Door de volledig metalen behuizing is het scherm zeer geschikt voor dagelijks, intensief gebruik.

  Meer informatie
  € 2.449,00

 9. Legamaster e-Screen ETX 65 inch UHD

  Messcherpe, hoogkwalitatieve beelden in UltraHD resolutie: de kracht van de Legamaster ETX-6510! Dit touchscreen blinkt uit in beeldkwaliteit. Met de ingebouwde automatische helderheidssensor is een optimaal beeld onder alle lichtomstandigheden gegarandeerd. Het anti-reflectieglas (met coating) zorgt voor een duidelijke leesbaarheid en prettige touch-ervaring.

  Meer informatie
  € 1.999,00

Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren