Mondopad Launch

Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Infocus Mondopad Launch 86 inch

  Productieve vergaderingen beginnen bij de Infocus Mondopad Launch in 86 inch. Dit touchscreen met UHD 4K beeldkwaliteit is perfect voor videoconferenties en online vergaderingen door de ingebouwde 4K camera, microfoon en functie voor draadloos content delen met maximaal 6 gebruikers tegelijk.

  Meer informatie
  € 17.321,00

 2. Infocus Mondopad Launch 75 inch

  Productieve vergaderingen beginnen bij de Infocus Mondopad Launch in 75 inch. Dit touchscreen met UHD 4K beeldkwaliteit is perfect voor videoconferenties en online vergaderingen door de ingebouwde 4K camera, microfoon en functie voor draadloos content delen met maximaal 6 gebruikers tegelijk.

  Meer informatie
  € 9.272,00

 3. Infocus Mondopad Launch 65 inch

  Productieve vergaderingen beginnen bij de Infocus Mondopad Launch in 65 inch. Dit touchscreen met UHD 4K beeldkwaliteit is perfect voor videoconferenties en online vergaderingen door de ingebouwde 4K camera, microfoon en functie voor draadloos content delen met maximaal 6 gebruikers tegelijk.

  Meer informatie
  € 6.911,00

 4. Infocus Mondopad Launch 55 inch

  Productieve vergaderingen beginnen bij de Infocus Mondopad Launch in 55 inch. Dit touchscreen met UHD 4K beeldkwaliteit is perfect voor videoconferenties en online vergaderingen door de ingebouwde 4K camera, microfoon en functie voor draadloos content delen met maximaal 6 gebruikers tegelijk.

  Meer informatie
  € 5.524,00

Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren