INFOCUS

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-10 van 12

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Infocus Mondopad Launch 86 inch

  Productieve vergaderingen beginnen bij de Infocus Mondopad Launch in 86 inch. Dit touchscreen met UHD 4K beeldkwaliteit is perfect voor videoconferenties en online vergaderingen door de ingebouwde 4K camera, microfoon en functie voor draadloos content delen met maximaal 6 gebruikers tegelijk.

  Meer informatie
  € 17.321,00

 2. Infocus Mondopad Launch 75 inch

  Productieve vergaderingen beginnen bij de Infocus Mondopad Launch in 75 inch. Dit touchscreen met UHD 4K beeldkwaliteit is perfect voor videoconferenties en online vergaderingen door de ingebouwde 4K camera, microfoon en functie voor draadloos content delen met maximaal 6 gebruikers tegelijk.

  Meer informatie
  € 9.272,00

 3. Infocus Mondopad Launch 65 inch

  Productieve vergaderingen beginnen bij de Infocus Mondopad Launch in 65 inch. Dit touchscreen met UHD 4K beeldkwaliteit is perfect voor videoconferenties en online vergaderingen door de ingebouwde 4K camera, microfoon en functie voor draadloos content delen met maximaal 6 gebruikers tegelijk.

  Meer informatie
  € 6.911,00

 4. Infocus Mondopad Launch 55 inch

  Productieve vergaderingen beginnen bij de Infocus Mondopad Launch in 55 inch. Dit touchscreen met UHD 4K beeldkwaliteit is perfect voor videoconferenties en online vergaderingen door de ingebouwde 4K camera, microfoon en functie voor draadloos content delen met maximaal 6 gebruikers tegelijk.

  Meer informatie
  € 5.524,00

 5. Infocus Mondopad Core 86 inch
  De Mondopad Core in 86 inch is een geavanceerd infrarood touchscreen met UHD 4k beeldkwaliteit. Snel en efficiënt informatie en ideeën uitwisselen tijdens een vergadering is eenvoudiger dan ooit met dit betaalbare en veelzijdige touchscreen. Meer informatie
  € 7.329,00

 6. Infocus Mondopad Core 75 inch
  De Mondopad Core in 75 inch is een geavanceerd infrarood touchscreen met UHD 4k beeldkwaliteit. Snel en efficiënt informatie en ideeën uitwisselen tijdens een vergadering is eenvoudiger dan ooit met dit betaalbare en veelzijdige touchscreen. Meer informatie
  € 4.831,00

 7. Infocus Mondopad Core 65 inch
  De Mondopad Core in 65 inch is een geavanceerd infrarood touchscreen met UHD 4k beeldkwaliteit. Snel en efficiënt informatie en ideeën uitwisselen tijdens een vergadering is eenvoudiger dan ooit met dit betaalbare en veelzijdige touchscreen. Meer informatie
  € 2.609,00

 8. Infocus Mondopad Core 55 inch
  De Mondopad Core in 55 inch is een geavanceerd infrarood touchscreen met UHD 4k beeldkwaliteit. Snel en efficiënt informatie en ideeën uitwisselen tijdens een vergadering is eenvoudiger dan ooit met dit betaalbare en veelzijdige touchscreen. Meer informatie
  € 2.332,00

 9. InFocus Mondopad Ultra 75 inch

  De InFocus Mondopad Ultra in 75 inch is hét ideale touchscreen voor face-to-face contact met wereldwijde zakenrelaties. Video bellen in HD, het delen van data: digitale samenwerking is nog nooit zo eenvoudig geweest.

  Meer informatie
  € 10.521,00

 10. InFocus Mondopad Ultra 55 inch

  De InFocus Mondopad Ultra in 55 inch is hét ideale touchscreen voor face-to-face contact met wereldwijde zakenrelaties. Video bellen in HD, het delen van data: digitale samenwerking is nog nooit zo eenvoudig geweest.

  Meer informatie
  € 6.495,00

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-10 van 12

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren