BenQ

Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. BenQ RP860K UHD

  Het BenQ RP860K Interactief display van 86 inch is speciaal ontwikkeld om interactieve presentaties en meetings zo dynamisch mogelijk vorm te geven. Het touchscreen heeft talrijke innovatieve features, zoals de InstaQShare app voor draadloos presenteren, de geïntegreerde soundbar en de Low Blue Light technologie, waardoor schadelijk licht gefilterd wordt.

  Meer informatie
  € 5.800,00

 2. BenQ RP750K UHD

  Het BenQ RP750K Interactief display van 75 inch is speciaal ontwikkeld om interactieve presentaties en meetings zo dynamisch mogelijk vorm te geven. Het touchscreen heeft talrijke innovatieve features, zoals de InstaQShare app voor draadloos presenteren, de geïntegreerde soundbar en de Low Blue Light technologie, waardoor schadelijk licht gefilterd wordt.

  Meer informatie
  € 4.050,00

 3. BenQ RP704K UHD

  Het BenQ RP704K Interactief display van 70 inch is speciaal ontwikkeld om interactieve presentaties en meetings zo dynamisch mogelijk vorm te geven. Het touchscreen heeft talrijke innovatieve features, zoals de InstaQShare app voor draadloos presenteren, de geïntegreerde soundbar en de Low Blue Light technologie, waardoor schadelijk licht gefilterd wordt.

  Meer informatie
  € 3.600,00

 4. BenQ RP654K UHD

  Het BenQ RP654K Interactief display van 65 inch is speciaal ontwikkeld om interactieve presentaties en meetings zo dynamisch mogelijk vorm te geven. Het touchscreen heeft talrijke innovatieve features, zoals de InstaQShare app voor draadloos presenteren, de geïntegreerde soundbar en de Low Blue Light technologie, waardoor schadelijk licht gefilterd wordt.

  Meer informatie
  € 2.740,00

 5. BenQ RP653K UHD

  Het BenQ RP653K Interactief display is speciaal ontwikkeld om interactieve presentaties en meetings zo dynamisch mogelijk vorm te geven. Het touchscreen heeft talrijke innovatieve features, zoals de InstaQShare app voor draadloos presenteren, de geïntegreerde soundbar en de Low Blue Light technologie.

  Meer informatie
  € 2.100,00

 6. BenQ RP553K UHD

  Het BenQ RP553K Interactief display is speciaal ontwikkeld om interactieve presentaties en meetings zo dynamisch mogelijk vorm te geven. Het touchscreen heeft talrijke innovatieve features, zoals de InstaQShare app voor draadloos presenteren, de geïntegreerde soundbar en de Low Blue Light technologie.

  Meer informatie
  € 1.800,00

Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren