Touchscreens

Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. i3 Touch Premium P8510 4K

  De i3 Touch Premium van 85 inch werkt zo eenvoudig als een tablet. Het capacitive touchscreen heeft een geïntegreerde Android PC die verbonden is met de aanraakfuncties van het scherm, waardoor een afstandsbediening niet nodig is. De i3 Touch Premium is voorzien van V-sense touchtechnologie, die een extreem snelle en precieze interactie waarborgt.

  Bekijk pdf

  Meer informatie
  € 9.275,00

 2. i3 Touch Premium P7510 4K

  De i3 Touch Premium van 75 inch werkt zo eenvoudig als een tablet. Het capacitive touchscreen heeft een geïntegreerde Android PC die verbonden is met de aanraakfuncties van het scherm, waardoor een afstandsbediening niet nodig is. De i3 Touch Premium is voorzien van V-sense touchtechnologie, die een extreem snelle en precieze interactie waarborgt.

  Bekijk pdf

  Meer informatie
  € 6.485,00

 3. i3 Touch Excellence E1086 4K

  Met de i3 Touch Excellence met een schermgrootte van 86 inch haalt u méér uit uw samenwerking. Dit interactieve touch display is niet alleen een betaalbaar alternatief voor traditionele touchscreens, maar heeft daarnaast tal van innovatieve functies. Het touchscreen is uitgerust met de nauwkeurige en betrouwbare V-Sense technologie, waarmee het display een prettige touchervaring heeft.

  Bekijk pdf

  Meer informatie
  € 5.185,00

 4. i3 Touch Premium P6510 4K

  De i3 Touch Premium van 65 inch werkt zo eenvoudig als een tablet. Het capacitive touchscreen heeft een geïntegreerde Android PC die verbonden is met de aanraakfuncties van het scherm, waardoor een afstandsbediening niet nodig is. De i3 Touch Premium is voorzien van V-sense touchtechnologie, die een extreem snelle en precieze interactie waarborgt.

  Bekijk pdf

  Meer informatie
  € 4.985,00

 5. i3 Touch Excellence E1075 4K

  Met de i3 Touch Excellence met een schermgrootte van 75 inch haalt u méér uit uw samenwerking. Dit interactieve touch display is niet alleen een betaalbaar alternatief voor traditionele touchscreens, maar heeft daarnaast tal van innovatieve functies. Het touchscreen is uitgerust met de nauwkeurige en betrouwbare V-Sense technologie, waarmee het display een prettige touchervaring heeft.

  Bekijk pdf

  Meer informatie
  € 3.735,00

 6. i3 Touch Premium P5510 4K

  De i3 Touch Premium van 55 inch werkt zo eenvoudig als een tablet. Het capacitive touchscreen heeft een geïntegreerde Android PC die verbonden is met de aanraakfuncties van het scherm, waardoor een afstandsbediening niet nodig is. De i3 Touch Premium is voorzien van V-sense touchtechnologie, die een extreem snelle en precieze interactie waarborgt.

  Bekijk pdf

  Meer informatie
  € 3.599,00

 7. i3 Touch Excellence E1070

  Met de i3 Touch Excellence met een schermgrootte van 70 inch haalt u méér uit uw samenwerking. Dit interactieve touch display is niet alleen een betaalbaar alternatief voor traditionele touchscreens, maar heeft daarnaast tal van innovatieve functies. Het touchscreen is uitgerust met de nauwkeurige en betrouwbare V-Sense technologie, waarmee het display een prettige touchervaring heeft.

  Bekijk pdf

  Meer informatie
  € 3.235,00

 8. i3 Touch Excellence E1065 4K

  Met de i3 Touch Excellence met een schermgrootte van 65 inch haalt u méér uit uw samenwerking. Dit interactieve touch display is niet alleen een betaalbaar alternatief voor traditionele touchscreens, maar heeft daarnaast tal van innovatieve functies. Het touchscreen is uitgerust met de nauwkeurige en betrouwbare V-Sense technologie, waarmee het display een prettige touchervaring heeft.

  Bekijk pdf

  Meer informatie
  € 2.385,00

 9. i3 Touch Excellence E1055 4K

  Met de i3 Touch Excellence met een schermgrootte van 55 inch haal je méér uit je samenwerking. Dit interactieve touch display is niet alleen een betaalbaar alternatief voor traditionele touchscreens, maar heeft daarnaast tal van innovatieve functies. Het touchscreen is uitgerust met de nauwkeurige en betrouwbare V-Sense technologie, waarmee het display een prettige touchervaring heeft.

  Bekijk pdf

  Meer informatie
  € 1.785,00

Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren