Sony VPL-FHZ90 laser projector

De Sony VPL-FHZ90L laser projector is een kwaliteitsbeamer met een krachtige lichtbron van 9000 lumen, bijzonder geschikt voor toepassing in grotere ruimtes zoals auditoriums, conferentiezalen of musea. De laser lichtbron heeft een praktisch onderhoudsvrije levensduur van maximaal 20.000 uur.

Op voorraad
Nog 5 beschikbaar
€ 13.650,00 ( € 16.516,50 incl. BTW )

Uitmuntende klantenservice

Scherpe prijzen voor kwalitatief hoogstaande producten

Groot assortiment en een grote voorraad

Eigen professionele installatiedienst

Uitstekende service

Gegevens

De Sony VPL-FHZ90L laser projector is een kwaliteitsbeamer met een krachtige lichtbron van 9000 lumen, bijzonder geschikt voor toepassing in grotere ruimtes zoals auditoriums, conferentiezalen of musea. De laser lichtbron heeft een praktisch onderhoudsvrije levensduur van maximaal 20.000 uur. Groot voordeel hierbij is de onverminderde beeldkwaliteit van het begin tot het einde van de levensduur van de projector, in tegenstelling tot conventionele projectoren.

De projector wordt geleverd met een standaardlens, de VPLL-Z4111. Doordat de lens inwisselbaar is, kunt u de installatie aanpassen aan uw persoonlijke wensen en de omstandigheden van de ruimte. Met de standaardlens installeert u de beamer met ophangbeugel aan de wand of plafond op medium afstand. Met een optionele brede lens installeert u de beamer op (zeer) korte of (zeer) lange afstand. Op die manier heeft uw publiek altijd optimaal zicht, wat deze beamer in combinatie met de heldere, scherpe kleuren tot een absolute aanrader voor uw vergaderzaal maakt. 

Bekijk pdf

Meer informatie
Meer informatie
Actie label N/B
Merk Sony
Fabrieksgarantie 3 jaar
Garantie educatie 3 jaar
Schermgrootte tot 500 inch
Lichtopbrengst (Lumen) 9000
Speakers (W) Nee