Accessoires

Presentation Partner Rentals kan u op audiovisueel gebied alles leveren om van uw congres, vergadering of feest een succes te maken. Wij kunnen u echter ook een totaaloplossing bieden die geheel op uw wensen is afgestemd.

Wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur Rick Bos via rick@presentationpartner.nl of bel direct 06 14 17 96 69.

Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. PP Digitenne tv-ontvanger Rental

  KPN, de provider van Digitenne, is overgestapt van een SD naar een HD signaal. Uw tv-ontvanger moet daarom geschikt zijn voor het nieuwe DVB-T2 signaal om 'Free-to air' NPO en regionale zenders te blijven kijken. De PP tv-ontvanger ondersteunt tevens de codec van de Duitse zenders.

  Meer informatie
  € 79,00

 2. CQ - Quick coupler 48-51mm M10 WLL 250 kg zwart Rental
  Deze couplers doen hun naam eer aan. Het is een ophanghaak, die snel om een buis te zetten is. Na inhangen van een product hangt het gewicht direct aan de buis. Daarna klemmen deze haken zich vast rond een buis van 48 tot 51mm. Meer informatie
  € 0,50

 3. Logitech Presenter Rental
  Voor probleemloze navigatie door dia's Meer informatie
  € 3,00

 4. Audipack designstatief 700 serie Rental
  De Audipack designstatief 700 serie is geschikt voor alle beeldscherm formaten. De 700 series vloersteunen van Audipack in het Presentation Partner Rentals verhuur assortiment zijn presentatie oplossingen die u veel voordelen bieden. Deze stabiele vloersteunen zijn uitermate functioneel en sluiten perfect aan bij uw presentatie. Meer informatie
  € 45,00

 5. € 60,00

Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren