Overheid

Wilt u efficiënter vergaderen met uw organisatie? Bent u op zoek naar manieren om touchscreens en audioapparatuur in uw raadzaal centraal te bedienen? Of wilt u digitale vergaderingen opzetten door middel van video conferencing?

Bij Touchscreen Partner kunt u terecht voor de meest geavanceerde touchscreens met geïntegreerde video conferencing software, handige bedieningspanelen waarmee u met één druk op de knop audiovisuele apparatuur aan- en uitschakelt en plug & play draadloze presentatiesystemen waarmee presentaties vanaf een laptop of tablet eenvoudig gedeeld kunnen worden op een touchscreen.

Wij bieden u kwaliteitstouchscreens en -beamers van gerenommeerde merken zoals CTouch, SMART, Infocus, ActivPanel, Legamaster, Epson en Sony. Efficiënt vergaderen wordt nog eens versterkt door de toevoeging van digitale bedieningspanelen van Extron of AMX, en de clickshare systemen van onder meer Barco en Kramer. Hiermee is digitaal vergaderen & samenwerken niet langer een opgave, maar een vanzelfsprekendheid voor elke organisatie. 

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-10 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Barco ClickShare CSE-200+

  Met de Barco Clickshare CSE-200+ deelt u met één druk op de knop uw presentatie vanaf een laptop of tablet op een display of touchscreen. Voor gebruik is geen installatie nodig, door het aansluiten van de button begint u direct met het delen van uw scherm.

  Meer informatie
  € 2.250,00

 2. Legamaster XTX 86 inch UHD

  Met de Legamaster XTX-8600 in UHD is het makkelijker dan ooit om met partners, klanten en collega’s over de hele wereld te communiceren. Dit all-in-one touchscreen van topkwaliteit heeft, naast de gebruikelijke touchscreenfuncties voor presenteren en content delen ook geïntegreerde HD groothoekcamera’s, een microfoon en luidsprekers die speciaal ontworpen zijn voor video conferencing.

  Meer informatie
  € 9.429,00

 3. Sharp PN70TH5 70 inch 4k
  Een touchscreen met de gebruikservaring van pen en papier. Met de Sharp PN70TH5 ervaart u het. Dit touchscreen van 70 inch met UHD resolutie maakt gebruik van capacative touchtechnologie, waardoor het scherm een uitermate precieze aanraking heeft. Meer informatie
  € 15.400,00

 4. Legamaster XTX 55 inch UHD

  Met de Legamaster XTX-5500 in UHD is het makkelijker dan ooit om met partners, klanten en collega’s over de hele wereld te communiceren. Dit all-in-one touchscreen van topkwaliteit heeft, naast de gebruikelijke touchscreenfuncties voor presenteren en content delen ook geïntegreerde HD groothoekcamera’s, een microfoon en luidsprekers die speciaal ontworpen zijn voor video conferencing.

  Meer informatie
  € 4.249,00

 5. Legamaster XTX 75 inch UHD

  Met de Legamaster XTX-7500 in UHD is het makkelijker dan ooit om met partners, klanten en collega’s over de hele wereld te communiceren. Dit all-in-one touchscreen van topkwaliteit heeft, naast de gebruikelijke touchscreenfuncties voor presenteren en content delen ook geïntegreerde HD groothoekcamera’s, een microfoon en luidsprekers die speciaal ontworpen zijn voor video conferencing.

  Meer informatie
  € 8.099,00

 6. Sharp PN80TC3 80 inch

  De big pad Sharp PN80TC3 van 80 inch is bedoeld voor intensieve samenwerking in zakelijke omgevingen. Dit touchscreen is uitgerust met een snelle, responsieve en intuïtieve 10-punts multi-touch waarmee 4 gebruikers tegelijkertijd het scherm kunnen bedienen.

  Bekijk pdf

  Meer informatie
  € 10.950,00

 7. SMART Board 7086 86 inch Touchscreen met IQ

  De SMART Board 7086 86 inch Touchscreen met IQ is één van onze meest geavanceerde SMART Boarden en is inclusief iQ technologie, die apparaten, lesinhoud en software verbindt tot een samenhangende onderwijservaring. Het SMART Board bevat vooruitstrevende functies om leraren en leerlingen makkelijker samen te laten werken.

  Meer informatie
  € 9.900,00

 8. SMART Board 7075 75 inch Touchscreen met IQ

  De SMART Board 7075 75 inch Touchscreen met IQ is één van onze meest geavanceerde SMART Boarden en is inclusief iQ technologie, die apparaten, lesinhoud en software verbindt tot een samenhangende onderwijservaring. Het SMART Board bevat vooruitstrevende functies om leraren en leerlingen makkelijker samen te laten werken. 

  Bekijk pdf

  Meer informatie
  € 7.199,00

 9. SMART Board 6075-V2 75 inch Touchscreen met iQ

  De SMART Board 6075 van 75 inch is gemaakt om het werk van docenten en trainers (bedrijfseducatie) makkelijker te maken. Dit touchscreen is voorzien van een interactief scherm, een (offline te gebruiken) whiteboard en een softwarepakket speciaal voor het onderwijs.

  Meer informatie
  € 5.070,00

 10. Barco ClickShare CSE-800

  Met één druk op de knop draadloze presentaties realiseren in een boardroom of vergaderzaal? Dat kan met de Barco ClickShare CSE-800. Het delen van diverse schermen is met dit systeem een fluitje van een cent: tot 64 gebruikers kunnen in UHD hun content delen.

  Bekijk pdf

  Meer informatie
  € 3.950,00

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-10 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren