Onderwijs

Bent u op zoek naar een digibord voor bij u in de klas? Zoekt u touchscreens voor het onderwijs? Bij Touchscreenpartner vindt u de nieuwste touchscreen monitors, digiborden, beamers, projectieborden inclusief bijbehorende speakers, bedieningspanelen, software en accessoires.

U kunt bij Touchscreen Partner terecht voor touchscreens en digiborden van gerenommeerde merken zoals CTouch, SMART, Infocus, ActivPanel, Legamaster, Epson en Sony. Met het gebruik van een touchscreen of digibord van één van onze betrouwbare merken bent u verzekerd van kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en efficiënt werken. Het resultaat is een inspirerende les waarin betrokkenheid en interactiviteit de boventoon voert. En dat allemaal door het simpelweg toevoegen van een touchscreen of digibord in uw leslokaal.  

Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. ActivPanel Touch V6 86 inch touchscreen UHD

  Een intelligent design, intuïtieve touchtechniek en handige mini-pc: de ActivPanel Touch V6 met een schermgrootte van 86 inch in UHD is het nieuwe middelpunt in elk modern klaslokaal. Het touchscreen heeft een luxe uitstraling en biedt vele mogelijkheden.

  Meer informatie
  € 5.250,00

 2. SMART Board 7086 86 inch Touchscreen met IQ

  De SMART Board 7086 86 inch Touchscreen met IQ is één van onze meest geavanceerde SMART Boarden en is inclusief iQ technologie, die apparaten, lesinhoud en software verbindt tot een samenhangende onderwijservaring. Het SMART Board bevat vooruitstrevende functies om leraren en leerlingen makkelijker samen te laten werken.

  Meer informatie
  € 9.900,00

 3. SMART Board 7075 75 inch Touchscreen met IQ

  De SMART Board 7075 75 inch Touchscreen met IQ is één van onze meest geavanceerde SMART Boarden en is inclusief iQ technologie, die apparaten, lesinhoud en software verbindt tot een samenhangende onderwijservaring. Het SMART Board bevat vooruitstrevende functies om leraren en leerlingen makkelijker samen te laten werken. 

  Bekijk pdf

  Meer informatie
  € 7.199,00

 4. SMART Board 6075-V2 75 inch Touchscreen met iQ

  De SMART Board 6075 van 75 inch is gemaakt om het werk van docenten en trainers (bedrijfseducatie) makkelijker te maken. Dit touchscreen is voorzien van een interactief scherm, een (offline te gebruiken) whiteboard en een softwarepakket speciaal voor het onderwijs.

  Meer informatie
  € 5.070,00

 5. SMART Board 6065-V2 65 inch Touchscreen met iQ

  De SMART Board 6065 van 65 inch is gemaakt om het werk van docenten en trainers (bedrijfseducatie) makkelijker te maken. Dit touchscreen is voorzien van een interactief scherm, een (offline te gebruiken) whiteboard en een softwarepakket speciaal voor het onderwijs.

  Bekijk pdf

  Meer informatie
  € 3.965,00

 6. Kramer VIA Campus

  De draadloze presentatie-oplossing VIA Campus van Kramer is uitermate geschikt voor het onderwijs. Het delen & presenteren van bestanden en presentaties vanaf laptops en tablets was voor zowel student als docent nog nooit zo eenvoudig.

  Bekijk pdf

  Meer informatie
  € 2.490,00

 7. Epson EB-695Wi + Projectiebord + Accessoires

  Grote kwaliteitsbeelden projecteren vanaf zeer korte afstand: dat kan met de Epson EB-695Wi. Deze beamer uit de voordeelbundel met projectiebord, controlbox en speakerset biedt uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs.

  Bekijk pdf

  Meer informatie
  € 2.350,00

 8. Epson EB-685Wi + Projectiebord + Accessoires

  Grote kwaliteitsbeelden projecteren vanaf zeer korte afstand: dat kan met de Epson EB-685Wi. Deze beamer uit de voordeelbundel met projectiebord, controlbox en speakerset biedt uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs.

  Bekijk pdf

  Meer informatie
  € 2.050,00

 9. Epson EB-675Wi + Projectiebord + Accessoires

  Grote kwaliteitsbeelden projecteren vanaf zeer korte afstand: dat kan met de Epson EB-675Wi. Deze beamer uit de voordeelbundel met projectiebord, controlbox en speakerset biedt uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs.

  Bekijk pdf

  Meer informatie
  € 1.999,00

Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren