Legamaster e-Screen ETX-7500

Messcherpe, hoogkwalitatieve beelden in UltraHD resolutie: de kracht van de Legamaster ETX-7500! Dit touchscreen blinkt uit in beeldkwaliteit. Met de ingebouwde automatische helderheidssensor is een optimaal beeld onder alle lichtomstandigheden gegarandeerd. Het anti-reflectieglas (met coating) zorgt voor een duidelijke leesbaarheid en prettige touch-ervaring. Het gebruiksgemak van de Legamaster ETX-7500 wordt bovendien vergroot door de geavanceerde infrarood touchtechnologie.

Bekijk pdf

Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
€ 4.354,79 € 3.599,00

Uitmuntende klantenservice

Scherpe prijzen voor kwalitatief hoogstaande producten

Groot assortiment en een grote voorraad

Eigen professionele installatiedienst

Uitstekende service

Gegevens

Messcherpe, hoogkwalitatieve beelden in UltraHD resolutie: de kracht van de Legamaster ETX-7500!
Dit touchscreen blinkt uit in beeldkwaliteit. Met de ingebouwde automatische helderheidssensor is een optimaal beeld onder alle lichtomstandigheden gegarandeerd. Het anti-reflectieglas (met coating) zorgt voor een duidelijke leesbaarheid en prettige touch-ervaring. Het gebruiksgemak van de Legamaster ETX-7500 wordt bovendien vergroot door de geavanceerde infrarood touchtechnologie.

Het scherm is eenvoudig in te stellen, zelfs zonder het aansluiten van een PC. Dit is te danken aan het ingebouwde besturingssysteem van Android 5.0, wat het mogelijk maakt om de Legamaster zelfstandig te gebruiken. Naast dit besturingssysteem heeft het touchscreen ook ingebouwde speakers en een ingebouwde router, waardoor draadloos werken eenvoudig te realiseren is. De metalen omlijsting met aluminium front, de afgeronde hoeken en de onderdelen van robuuste kwaliteit maken de Legamaster geschikt voor gebruik in veeleisende omgevingen, zoals bijvoorbeeld scholen. 

Meer informatie
Meer informatie
Merk Legamaster
Schermgrootte 75 inch (190cm)
Helderheid (cd/m²) 350
Gewicht (kg) 86
Energieverbruik (W) 500
Fabrieksgarantie 5 jaar
Garantie educatie 5 jaar
Touchtechniek Advanced infrarood
Touchpunten 32
Resolutie UHD
Speakers (W) 15 (2x)
Besturingssysteem Android 5.0
HDMI HDMI 2.0 (2x)
Displayport 1
Vesa mount 100 x 100
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Legamaster e-Screen STX-7500 UHD
Legamaster e-Screen STX-7500 UHD
€ 6.237,55 € 5.155,00