Installatie & service

Een prachtig audiovisueel product is bij u afgeleverd. Het nieuwste touchscreen voor in de ontvangsthal, een kwaliteitsbeamer, projectiescherm, een handig bedieningspaneel en natuurlijk de bijbehorende geluidsapparatuur. Nu de installatie nog. U kunt natuurlijk een stapeltje oude telefoongidsen of boeken gebruiken voor het afstellen van uw beamer, maar wij vinden dat u meer verdient. 

 

Vakkundige installatie

Touchscreen Partner installatie en service

Presentation Partner, het moederbedrijf achter Touchscreen Partner, biedt vakkundige installatie voor al uw audiovisuele producten. Onze ervaren installateurs installeren uw apparatuur strak afgewerkt en gebruiksklaar. Ze nemen u alle zorgen uit handen en geven uw ruimte de uitstraling die past bij uw organisatie.  

 

Toepassingen

Wij verzorgen voor een scherpe prijs vakkundige installatie van onder meer de volgende toepassingen:

- Displays, videowalls, LED-schermen & infozuilen 
- Ruimtereserveringssystemen 
- Oplossingen voor draadloos presenteren
Touchscreens & projectieborden
- Audiosystemen
- Beeld, geluid, meubilair en kantoorinrichting voor het nieuwe werken
- Video Conference systemen

Wilt u meer informatie over het installeren van uw audiovisuele apparatuur, of bent u benieuwd naar de prijzen? Neem contact met ons op via 0800 400 4000.

 

Onderhoud

Ook kwaliteitsproducten hebben jaarlijks onderhoud nodig. Denk aan het uitvoeren van updates en systeemchecks, het controleren van bekabeling. Zo heeft u jarenlang plezier van uw apparatuur. Wij verzorgen graag de reguliere systeemchecks van al uw audiovisuele apparatuur, support op afstand en zo nodig op locatie. Wij bieden deskundige hulp met een snelle responstijd voor de scherpste prijzen. Een storing in de audio vlak voor een concert? Een haperend touchscreen vlak voor een belangrijke presentatie? Voor een snelle oplossing kunt u op ons rekenen!

 

Serviceovereenkomst

Naast incidenteel onderhoud bieden wij u ook de mogelijkheid om een serviceovereenkomst met ons af te sluiten. Hiermee bent u verzekerd van de snelste service op elk moment, krijgt u voorrang met uw serviceverzoek, en maakt u gratis gebruik van onze 24/7 helpdesk. Wat kosten betreft komt u nooit voor verrassingen te staan: wij bieden service tegen all-in prijzen, zodat u geen rekening hoeft te houden met onaangename verrassingen  in de vorm van bijkomende kosten als voorrijkosten of montagekosten.

 

Audiovisueel advies

Elke ruimte is anders en vraagt om een unieke en optimale audiovisuele oplossing. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een juiste keuze. Samen met u stellen we uw wensen vast. Indien gewenst komen we bij u langs om de ruimte in kwestie te bekijken, en desgewenst een testopstelling aan te leggen ter inspiratie. Ook is het mogelijk om in ons Experience Center in Zoetermeer ideeën op te doen voor de toepassingen in uw klaslokaal, religieuze ruimte of vergaderzaal. Na het combineren van onze metingen met uw individuele wensen ontvangt u een advies op maat. Hiermee bent u verzekerd van een kwaliteitsoplossing die past binnen uw organisatie!