CTOUCH laser air+ 75 inch UHD

De CTOUCH laser air+ 75 inch is een UHD touchscreen met eindeloze mogelijkheden. Het touchscreen heeft een scala aan innovatieve gebruiksfuncties die uw presentaties tot een groot succes maken, zoals de ingebouwde Android 5.0 PC, ingebouwde JBL-speakers en de uWAND interactieve afstandsbediening.

Op voorraad
Nog 4 beschikbaar
€ 4.277,35

Uitmuntende klantenservice

Scherpe prijzen voor kwalitatief hoogstaande producten

Groot assortiment en een grote voorraad

Eigen professionele installatiedienst

Uitstekende service

Gegevens

De CTOUCH laser air+ 75 inch is een UHD touchscreen met eindeloze mogelijkheden. Het touchscreen heeft een scala aan innovatieve gebruiksfuncties die uw presentaties tot een groot succes maken, zoals de ingebouwde Android 5.0 PC, ingebouwde JBL-speakers en de uWAND interactieve afstandsbediening. Alle elementen die u nodig heeft voor een succesvolle presentatie biedt de CTOUCH laser air+ u in één touchscreen.

Bijzonder aan dit scherm is de touchscreenlaag met 32 gelijktijdige aanraakpunten. Hierdoor kunt u met meerdere mensen tegelijk het scherm bedienen, waardoor uw presentatie interactiever wordt. Met de ingebouwde router/accespoint kunt u zeer gemakkelijk een draadloze verbinding tot stand brengen d.m.v. Wifi, Bleutooth, Intel WiDi of Miracast. Ook is de CTOUCH laser air+ uitgevoerd met een handige home-button, zodat u met een druk op de knop terugkeert naar het bureaublad.

Bekijk pdf

Meer informatie
Meer informatie
Merk CTOUCH
Schermgrootte 75 inch (190cm)
Helderheid (cd/m²) 450
Gewicht (kg) 85
Energieverbruik (W) 350
Fabrieksgarantie 7 jaar
Garantie educatie 7 jaar
Touchtechniek Surface Light Wave
Touchpunten 32
Resolutie UHD
Speakers (W) 2 x JBL 80W
Besturingssysteem COS™ - CTOUCH Android 
HDMI HDMI 2.0 (2x)
Displayport 1
Room control Ja
Vesa mount 600 x 400
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!