ActivPanel Touch V6 75 inch touchscreen UHD (Demo)

Een intelligent design, intuïtieve touchtechniek plus handige mini-pc: de ActivPanel Touch V6 met een schermgrootte van 75 inch in UHD is het nieuwe middelpunt in elk modern klaslokaal. Het touchscreen heeft een luxe uitstraling en biedt vele mogelijkheden.

Op voorraad
Nog 5 beschikbaar
€ 1.750,00 ( € 2.117,50 incl. BTW )

Uitmuntende klantenservice

Scherpe prijzen voor kwalitatief hoogstaande producten

Groot assortiment en een grote voorraad

Eigen professionele installatiedienst

Uitstekende service

Gegevens

Een intelligent design, intuïtieve touchtechniek en handige mini-pc: de ActivPanel Touch V6 met een schermgrootte van 75 inch in UHD is het nieuwe middelpunt in elk modern klaslokaal. Het touchscreen heeft een luxe uitstraling en biedt vele mogelijkheden. De ActivPanel Touch V6 is uitgerust met de innovatieve InGlass technologie, waardoor u soepel op het scherm schrijft zonder enige reactievertraging. Met meerdere collega’s of leerlingen tegelijk werken is mogelijk door de 10 punts touchtechniek van het scherm.

Met de meegeleverde Android mini-pc start u eenvoudig een interactief whiteboard op. Verder is dit touchscreen uitgerust met ClassFlow en ActivInspire software, waarmee u twee mooie tools in handen heeft om interactieve, creatieve lessen te ontwerpen. Met de ingebouwde draadloze presentatiemogelijkheden creëert u snel interactie met uw publiek of leerlingen. Tot slot kunt u eenvoudig inloggen op uw eigen Google-omgeving, waarmee al uw documenten in een handomdraai beschikbaar zijn zonder dat u daarvoor uw eigen laptop hoeft aan te sluiten op het scherm.  

Bekijk pdf

Meer informatie
Meer informatie
Actie label Nee
Merk Promethean
Schermgrootte 75 inch (190cm)
Helderheid (cd/m²) 350
Gewicht (kg) 60.7
Energieverbruik (W) 300
Fabrieksgarantie 3 jaar
Garantie educatie 3 jaar
Touchtechniek InGlass
Touchpunten 10
Resolutie UHD
Speakers (W) 15 (2x)
Besturingssysteem Android 6.0
HDMI HDMI 2.0 (4x)
Displayport 0
Vesa mount 800 x 400