ActivPanel Touch V5 75 inch touchscreen

De ActivPanel Touch V5 met een schermgrootte van 75 inch is met zijn intelligent design, intuïtieve touchtechniek en bijgeleverde Android mini-pc het nieuwe middelpunt in elk modern klaslokaal. Het touchscreen heeft een luxe uitstraling en biedt vele mogelijkheden.

Op voorraad
Nog 6 beschikbaar
€ 3.569,50 € 2.950,00

Uitmuntende klantenservice

Scherpe prijzen voor kwalitatief hoogstaande producten

Groot assortiment en een grote voorraad

Eigen professionele installatiedienst

Uitstekende service

Gegevens

De ActivPanel Touch V5 met een schermgrootte van 75 inch is met zijn intelligent design, intuïtieve touchtechniek en bijgeleverde Android mini-pc het nieuwe middelpunt in elk modern klaslokaal. Het touchscreen heeft een luxe uitstraling en biedt vele mogelijkheden. De ActivPanel Touch V5 is uitgerust met de innovatieve InGlass technologie, waardoor u soepel op het scherm schrijft zonder enige reactievertraging. Met meerdere collega’s of leerlingen tegelijk werken is mogelijk door de 10 punts touchtechniek van het scherm.

Met de meegeleverde Android mini-pc start u eenvoudig een interactief whiteboard op. Ook heeft u op de ActivConnect toegang tot honderden educatie-apps via Google Play. Met de ingebouwde draadloze presentatiemogelijkheden creëert u snel interactie met uw publiek of leerlingen. Tot slot kunt u eenvoudig inloggen op uw eigen Google-omgeving, waarmee al uw documenten in een handomdraai beschikbaar zijn zonder dat u daarvoor uw eigen laptop hoeft aan te sluiten op het scherm.  

Bekijk pdf

Meer informatie
Meer informatie
Merk Nee
Schermgrootte 75 inch (190cm)
Helderheid (cd/m²) 350
Gewicht (kg) 61
Energieverbruik (W) 300
Fabrieksgarantie 5 jaar
Garantie educatie 5 jaar
Touchtechniek InGlass
Touchpunten 20
Resolutie FullHD
Speakers (W) 10 (2x)
OPS Android 5.1
HDMI HDMI 1.4 (3x)
Displayport 0
Room control Ja
Vesa mount 800 x 400
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
CTOUCH laser air+ 75 inch UHD
CTOUCH laser air+ 75 inch UHD
€ 4.277,35 € 3.535,00