Barco Clickshare

Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Barco ClickShare CSE-200+

  Met de Barco Clickshare CSE-200+ deelt u met één druk op de knop uw presentatie vanaf een laptop of tablet op een display of touchscreen. Voor gebruik is geen installatie nodig, door het aansluiten van de button begint u direct met het delen van uw scherm.

  Meer informatie
  € 2.250,00

 2. Barco ClickShare USB-C Button
  Met één druk op de knop uw presentatie vanaf een laptop of tablet delen op een presentatiescherm? Dat kan met de nieuwe Barco ClickShare USB-C Button. Met deze vernieuwde button is het delen van een scherm, in combinatie met een Barco ClickShare basisunit, een fluitje van een cent: voor gebruik is geen installatie nodig, en het systeem werkt volledig draadloos. Meer informatie
  € 249,00

 3. Barco ClickShare CSE-800

  Met één druk op de knop draadloze presentaties realiseren in een boardroom of vergaderzaal? Dat kan met de Barco ClickShare CSE-800. Het delen van diverse schermen is met dit systeem een fluitje van een cent: tot 64 gebruikers kunnen in UHD hun content delen.

  Bekijk pdf

  Meer informatie
  € 3.950,00

 4. Barco ClickShare CSE-200

  Met één druk op de knop uw presentatie vanaf een laptop of tablet delen op een presentatiescherm? Dat kan met de Barco ClickShare CSE-200. Het delen van een scherm is met dit systeem een fluitje van een cent: voor gebruik is geen installatie nodig, en de basisunit werkt volledig draadloos.

  Bekijk pdf

  Meer informatie
  € 1.750,00

 5. Barco ClickShare CS-100

  Met één druk op de knop uw presentatie vanaf een laptop of tablet delen op een presentatiescherm? Dat kan met de Barco ClickShare CS-100. Het delen van een scherm is met dit systeem een fluitje van een cent: voor gebruik is geen installatie nodig, en de basisunit werkt volledig draadloos.

  Bekijk pdf

  Meer informatie
  € 1.000,00

 6. Barco ClickShare Button

  Met één druk op de knop uw presentatie vanaf een laptop of tablet delen op een presentatiescherm? Dat kan met de Barco ClickShare Button. In combinatie met de Barco ClickShare CS-100 is het delen van een scherm een fluitje van een cent: voor gebruik is geen installatie nodig, en het systeem werkt volledig draadloos.

  Bekijk pdf

  Meer informatie
  € 249,00

Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren